سمعک گرافنی

سمعک گرافنی

با سلام، در این متن ما قصد داریم شما را با سمعک گرافنی آشنا کرده و در مورد ویژگی های سمعک گرافنی گفتگو کنیم.

کیفیت بلندگوهای تولید شده به این بستگی دارد که پاسخ آن‌ها به فرکانس‌ها چگونه باشد، در واقع صرف نظر از این که فرکانس امواج صوتی رسیده به بلندگو در کجای محدوده ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلوهرتز باشد، باید پاسخ یکسانی از سوی بلندگو ارائه شود.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا برای اولین بار موفق به ساخت بلندگوی صوتی گرافنی شدند.

به گزارش ایسنا، محصولی که این گروه تولید کردند، نمونه اولیه بوده و هنوز هیچ بهینه سازی روی آن انجام نشده است. این دستگاه که در واقع نوعی سمعک به حساب می‌آید، دارای خواص فیزیکی و الکترونیکی ویژه‌ای است که سبب شده این سمعک فرکانس‌ های بیشتری را نسبت به دستگاه های رایج بازار شنود کند.

در بلندگو ها، هدفون‌ ها و سمعک‌ ها از یک پرده دیافراگم کاغذی استفاده می‌شود. این پرده امواجی تولید می‌کند که گوش قادر به شنیدن آن است. بسته به این که امواج ارسالی چه فرکانسی داشته باشند، صداهای تولید شده متفاوت خواهد بود. گوش انسان، بسته به این که در چه سنی باشد، می‌تواند فرکانس‌ هایی بین ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلو هرتز را بشنود.

 

کیفیت بلندگو های تولید شده به این بستگی دارد که پاسخ آن‌ ها به فرکانس‌ ها چگونه باشد، در واقع صرف نظر از این که فرکانس امواج صوتی رسیده به بلندگو در کجای محدوده ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلوهرتز باشد، باید پاسخ یکسانی از سوی بلندگو ارائه شود. در هدفون‌ ها و بلندگو های بی‌کیفیت تجاری، اگر فرکانس در محدوده پایین باشد، صدای تولید شده بسیار بلند است؛ اما اگر در محدوده بالای فرکانسی باشد، صدا ضعیف است.

دیافراگم سمعک تولید شده در آزمایشگاه برکلی از جنس گرافن است که ضخامتی در حد ۳۰ نانومتر و طولی در حدود ۷ میلیمتر دارد. این لایه گرافنی بین دو الکترود سیلیکونی ساندویچ شده است، بین الکترود و گرافن نیز پوششی از جنس دی‌ اکسید سیلیکون قرار داده شده تا مدار کوتاه ایجاد نشود. با اعمال ولتاژ به الکترودها، نیروی الکترواستاتیکی ایجاد می‌شود؛ این نیرو سبب نوسان پرده دیافراگم شده که این به نوبه خود سبب تولید صدا می‌شود. با نوسان الکتریسیته، صداهای مختلف ایجاد می‌شود.

سمعک گرافنی

با توجه به ویژگی‌ های منحصر به فرد گرافن، می‌توان انتظار داشت محصول تولید شده از آن، دارای قابلیت‌ های منحصر به فردی باشد. پاسخ سمعک گرافنی بسیار جالب توجه است. بسیاری از دیافراگم‌های رایج در بعضی فرکانس‌ها، خاموش می باشند اما دیافراگم گرافنی خاموشی ندارد؛ سبب این امر نازکی بیش از حد این ماده و استحکام آن است.

این که گرافن خاموشی ندارد، به این معناست که این دیافراگم از نظر انرژی بسیار کارا است؛ بنابراین در صورت استفاده در تلفن‌های همراه و تبلت‌ها، مصرف انرژی را به شدت کاهش می‌دهد.

شما برای اینکه از میزان کم شنوایی احتمالی خود مطلع شوید لازم است در ابتدا به شنوایی سنجی متخصص و معتبر مراجعه کنید. برای اطلاع از نحوه نوبت گیری شنوایی سنجی ماهان سمعک با ما تماس بگیرید.

فروشگاه ماهان سمعک تهیه کننده و عرضه کننده انواع سمعک های دیجیتال و سمعک هوشمند و سمعک گرافنی در خدمت شما عزیزان می باشد.

برای اطلاع از قیمت سمعک گرافنی با ما تماس بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *